Siguranță pe două roți

Scăderea numărului de accidente în care sunt implicați motocicliștii, creșterea nivelului de conștientizare în rândul conducătorilor auto privind prezența în trafic a motocicliștilor precum și creșterea nivelului de conștientizare în rândul motocicliștilor privind importanţa purtării echipamentului de protecție și a conducerii preventive sunt obiectivele campaniei Siguranță pe două roți.

Pentru ca mesajul să ajungă la cât mai mulți motocicliști din comunitate, Cluburile BLACK HELMETS, FREE RIDERS şi WIMA ROMÂNIA – Asociația Femeilor Motocicliste vor începe luni 31 mai, un circuit moto la nivel național.

20 de motocicliști vor rula peste 1400 km într-un circuit pe două roți pe ruta București – Hunedoara (31 Mai) – Oradea (01 Iunie) – Cluj (02 Iunie) – Sibiu (03 Iunie) – Buzău (04 Iunie) cu scopul implicării comunității moto în campania Siguranță pe două roți. Motocicliștii vor vizita comunități moto locale, vor promova obiectivele campaniei și se vor documenta cu privire la aspectele care contribuie semnificativ la efectuarea unei călătorii de aventură pe două roți în condiții de siguranță.

Circuitul se va încheia cu o dezbatere amplă privind importanța conștientizării pericolelor la care sunt expuși motocicliștii. La această dezbatere vor participa atât motocicliști, cât și conducătorii altor categorii de vehicule, cu care aceștia împart drumul în fiecare zi.

Ediția 2021 a Campaniei Siguranță pe două roți a inclus mai multe evenimente, precum:
– Operațiunea Mărțișorul (1 martie)
– Parada motociclistelor (6 martie)
– o campanie de donare de sânge sub deviza “Este o viață în joc! Donează!” (19-20 mai)
– un curs de prim-ajutor în cadrul unui eveniment numit “Este o viață în joc! Salveaz-o!” (22 mai).

Evenimentele s-au bucurat de participarea unui număr mare de persoane atât din comunitatea moto cât și din afara ei.

Campania se află la a doua ediție, a început în luna martie 2021 și se va încheia în iunie 2021 cu o paradă moto care va avea loc în capitală.

Evenimentul este organizat de Cluburile BLACK HELMETS, FREE RIDERS și WIMA ROMÂNIA, cu sprijinul MOTUL, ROMPETROL și BMW MOTORRAD, în calitate de sponsori, având ca parteneri Media ROCK FM și Pe Motoare.

30.05.2021

Published by motorcycletouringromania

A Team of passionate motorbike riders always searching for the best roads to ride all the way where the 2 wheels can take you!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: