echipament moto

Din pasiune pentru motociclism

echipament-moto-romania

Piele de cangur sau bovina, material textil sau denim, acestea sunt opțiunile pe care Alphahead le-a ales pentru a produce echipamente moto pentru piața din Romania. Pe lângă costume moto, firma românească oferă motocicliștilor o selecție de ghete, mănuși și alte accesorii.

Georgeta și soțul ei Vishal sunt motocicliști pasionați, cu mii de km pe două roti. Ca fiecare motociclist s-au aflat la un anumit moment în căutarea unui echipament care să îi protejeze. Le-a fost dificil sa gaseasca produse cu raport bun calitate/pret. După multe călătorii și aflați în căutarea echipamentului potrivit au hotărât să îl producă singuri.

Alphahead și-a început activitatea pe piața echipamentelor de protecție pentru motocicliști în august 2018 cu 20 de modele.

Din dorința de a răspunde cerințelor în materie de echipament, cele 20 de modele au fost inițial prezentate unui eșantion de motocicliști. Urmărind-se gradul de protecție, ventilație, confort și design, motocicliștii și-au adus aportul în modificarea și dezvoltarea acestora.

Compania produce acum echipamente moto pentru pasionați de motociclete sport, chopere sau touring iar preturile depind de calitatea materialului și de design.
Echipament piele: preț între 999 – 1250 lei/piesa
Geaca denim: preț 599
Echipament textil/touring: între 499-599 lei/piesa

Georgeta Brehoi – Alphahead

Ne dorim sa putem dezvolta modelele actuale în funcție de cerințele utilizatorilor. De regula, înainte de a scoate pe piața un nou model acesta este testat în toate condițiile (căldura, frig, ploaie, vânt).

Alphahead are în prezent în testare un model de echipament pentru motocicliștii pasionați de adventure touring.

Mike L. – testare prototip

în momentul în care am îmbrăcat costumul l-am simțit confortabil, ceea ce cred ca e la fel de important precum protecția. Este mai ușor decât alte branduri pe care le-am purtat pana acum, așa ca nu am simțit nevoia sa îl dau jos imediat după o călătorie mai lunga. In călătoriile moto pe timp de vara ventilația e foarte importanta. Geaca are o ventilație excelenta, și cu siguranța mă va răcori in arșița verii.


Creează-ți propriul combinezon

combinezon moto custom

In cazul în care nu găsești ceea ce cauți între modelele standard, sau mărimea pe care o porți iese din tipare, Alphahead îți oferă posibilitatea de a-ți crea propriul tău combinezon pe mărimea ta și cu accesoriile pe care le dorești. O echipa îți va sta la dispoziție pentru recomandări iar Vishal va realiza designul.

Poți alege pielea de cangur sau bovina, să personalizezi combinezonul cu numele tău sau al Clubului Moto din care faci parte, să alegi culoarea și multe alte accesorii.

Odată stabilite și perfectate toate detaliile va dura între 4-5 săptămâni pana când vei avea combinezonul tău personalizat la tine acasă. Pentru produsele custom, un avans de 50% va fi solicitat.

Mărimea potrivita de la distanța

echipament moto textil romania

Pentru a se asigura ca utilizatorii vor primi mărimea potrivita, Alphahead livrează 2 piese din comanda făcută în mărimi diferite. Să presupunem ca ai ales sa comanzi o geaca din mărimile standard.


Primești comanda la tine acasă prin curierat, desfaci pachetul și încerci în loc de o geaca, 2 geci. Produsul care ti se potrivește îl păstrezi iar celălalt îl returnezi. Totul pe cheltuiala Alphahead.

Pe lângă aceasta opțiune, Alphahead organizează consiliere video după primirea produselor, pentru a se asigura ca produsul trimis către tine iți oferă confortul și protecția atât de necesare.

Alphahead și motorsportul romanesc

Aphahead-echimapent-moto

Afacerea a fost pornită din dorința de a face ceva pentru comunitatea moto. Anul trecut Alphahead a sponsorizat echipamentul personalizat al lui Robertino Dumitru, campion național al României la clasa 300 SSP.

Logo Alphahead a fost purtat de Daria Ganescu, pilot în cursele de rookies 600. Daria este o adolescentă de 17 ani care își măsoară forțele cu băieții în competițiile moto.

In acest an este rândul Team BMR să poarte logo-ul Alphahead în competiții. Cu 7 piloți în campionatul MotoRC, o echipă mecanică și un management pe măsură, Team BMR-EXE Software își propune să readucă performanța în motorsportul românesc.

Alphahead își vinde produsele atât prin magazinul on line cat și în show-room-ul deschis în Voluntari, Ilfov, B-dul Pipera 4. De asemenea poti afla noutati despre produsele lor si reducerile periodice urmarindu-le paginile de social media.

Pentru fiecare produs vândut, Alphahead donează 10 RON pentru un adăpost de caței. In esența, orice cumpărător va deveni un „ajutor” pentru un câine fără stăpân, aflat undeva într-un adăpost din Romania.

Vishal Narender – manager Alphahead

Nu vrem sa deținem yahturi. Un motociclist fericit și un câine fericit este tot ceea ce avem nevoie pentru a dormi liniștiți.
%d bloggers like this: